Gastouderopvang in Zwolle Zuid

Gastouderopvang

Kinderen tot 4 jaar zijn welkom. Er komen gemiddeld 10 tot 15 kinderen verspreid over de hele week. Op dit moment is er helaas geen ruimte voor nieuwe kinderen.

Financieel

Ik reken voor 2021 een vast tarief per uur per kind: €6,-. Dit bedrag is inclusief eten en drinken. Niet inbegrepen zijn de kosten voor het gastouderbureau. Ook voor flesvoeding, luiers, zonnebrand en evt. warme maaltijd zorgt u zelf.

Je betaalt bij mij het plekje, dat je voor je kindje gereserveerd hebt. Dus ook wanneer je kindje ziek is of je vakantie neemt betaal je door. Wanneer ik ziek of met vakantie ben hoef je natuurlijk niet te betalen.

Gastouderbureau

Doordat ik als gastouder u geregistreerde kinderopvang bied, geeft het u de mogelijkheid om een vergoeding te krijgen via de Belastingdienst.
Ik werk samen met gastouderbureau VanHarteLief.

Erkend Leerbedrijf

Sinds de zomer van 2018 is ‘de Gekleurde Gieter’ een erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat stagiaires meehelpen en zo ook in de praktijk begeleiding krijgen en leren om werkzaam te zijn in de kinderopvang.

In 2021 heb ik ook alle dagen een lieve, kundige stagiaire.