Gastouderopvang in Zwolle Zuid

Gastouderopvang

Kinderen tot 4 jaar zijn welkom. Er komen gemiddeld 10 tot 15 kinderen verspreid over de hele week.

Financieel

Voor 2022 bereken ik een vast tarief per uur van €6,15 voor elk kind. Dit bedrag is inclusief gezond eten en drinken. Niet inbegrepen hierbij zijn de kosten voor het gastouderbureau VanHarteLief. Flesvoeding, luiers, zonnebrand en evt. een warme maaltijd geef je ook zelf mee mocht dit nodig zijn voor je kind.

Je betaalt bij mij het plekje dat je voor je kind gereserveerd hebt. Dus ook wanneer je kindje ziek is of je met vakantie bent betaal je aan mij door.

Gastouderbureau

Omdat ik geregistreerde kinderopvang bied, kun je kinderopvangtoeslag ontvangen via de Belastingdienst.
Ik werk samen met gastouderbureau VanHarteLief die je een mooi gezinstarief aanbiedt.

Erkend Leerbedrijf

Sinds de zomer van 2018 is ‘de Gekleurde Gieter’ een erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat stagiaires meehelpen bij het zorgen voor de kinderen en zo ook in de praktijk leren om werkzaam te zijn in de kinderopvang.

Ook in 2022 heb ik alle dagen kundige en talentvolle stagiaires.