Gastouderopvang in Zwolle Zuid

Gastouderopvang

Kinderen tot 4 jaar zijn welkom. Er komen gemiddeld 10 tot 15 kinderen verspreid over de hele week.

Financieel

Ik reken voor 2021 een vast tarief per uur van €6,- voor elk kind. Dit bedrag is inclusief gezond eten en drinken. Niet inbegrepen hierbij zijn de kosten voor gastouderbureau VanHarteLief. Flesvoeding, luiers, zonnebrand en evt. een warme maaltijd geef je ook zelf mee mocht dit nodig zijn voor je kind.

Je betaalt bij mij het plekje dat je voor je kind gereserveerd hebt. Dus ook wanneer je kind ziek is of je met vakantie bent betaal je iig. 8 uur per gereserveerde dag aan mij door. Wanneer ik ziek of met vakantie ben hoef je mij natuurlijk niet te betalen.

Gastouderbureau

Omdat ik geregistreerde kinderopvang bied, kun je kinderopvangtoeslag ontvangen via de Belastingdienst.
Ik werk samen met gastouderbureau VanHarteLief die je een mooi gezinstarief aanbiedt.

Erkend Leerbedrijf

Sinds de zomer van 2018 is ‘de Gekleurde Gieter’ een erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat stagiaires meehelpen bij het zorgen voor de kinderen en zo ook in de praktijk leren om werkzaam te zijn in de kinderopvang.

In 2021 heb ik ook alle dagen enkele lieve, kundige en talentvolle stagiaires.